2014. március 6., csütörtök

Az MLM életben nincsenek véletlenek.Szerinted is így van?



 
Az életünk minden egyes mozzanata része annak a folyamatnak,ami van. Milyen folyamat? Mi köze ennek az MLM -hez?

A folyamatos fejlődés a folyamat  és így a teljes emberiség fejlődése.Nem csak arról van szó,hogy velem mi van vagy a családommal? Vagy a barátnőmmel és a szomszédommal. Arról van szó,hogy mi történik most velünk.Merre fejlődünk?Az MLM ben is lehet fejlődni.Ez a fejlődés sokkal hatalmasabb, hisz minden számít és minden mindennel össze van kötve.

Még véletlenül sem csak önmagunkkal kell foglalkozni, bár jó,ha tisztába vagyunk magunkkal.Meg kell értenünk a környezetünket is és a természet erejével is jó,ha tisztába vagy. Azt aki te vagy és, amit te tudsz az nélkülözhetetlen kincs az emberiség egészének és különösen azoknak az embereknek a körében, akik a legszűkebb környezetedben körülvesznek téged.Akkor is,ha ez nem látszik és nem egyértelmű. Mindig oda születünk, ahol a legtöbbet tanulhatunk.Te mit tanulsz a többiektől?

A felelősséged óriási, de nem vagy egyedül.Sokan vagyunk,akik másképp vélekednek az életről.

Az MLM ben is vannak törvények?

Az MLM ben az a jó,ha tanulsz és fejlődsz , egyébként meg azt csinálsz amit csak akarsz.Az Univerzális törvényszerűségek eddig is voltak és lesznek is és vannak is. akkor is,ha van MLM és akkor is,ha nincs.Egyszerűen azáltal, hogy létezünk. Ezeket a törvényeket magunkkal hordjuk bárhova is megyünk, hisz  benne vannak mindenben, a gondolataid az érzelmeid és a cselekedeteid.


Miért félsz az MLM től?

Amikor rálépsz a felfedezések útjára akkor elkezdesz másként gondolkodni, érezni és cselekedni,mint az embertársaid,akik között eddig éltél és a minden napjaidat töltötted. Azt vettem észre,hogy,ami történik nagyon szokatlan és néha ijesztő is és nem csak nekem vagy neked, hanem mindenkinek. Ez egy teljesen más szokatlan kibontakozás,mivel a világot teljesen másképp látod és mindenki másképp látja egyébként.

A korábbi világképünk összeomlik és kibontakozik másképp,ami feszültséget okozhat benned és körülötted,ami sok konfliktus forrása lehet. Szeretnéd élni a régi életedet csak már nem tudod,mivel nem vagy hajlandó bezárkózni és érdekel az új világ,ami éppen most bontakozik ki.

Mikor jön el a pillanat , hogy elkezdj egy MLM cégben dolgozni?

A különbség hatalmas a két világ között és te már rég választottál. Már tudod,hogy mást akarsz.Eljön a pillanat, amikor döntést kell hoznod a régi és az új életed választása a tét. Tudom,hogy a döntés nagyon nehéz, mégis megéri. Egy teljesen új és érdekes élet bontakozik ki előtted,ami a saját döntésed. Ez a változás az egész életed egészét érinti,hisz már benne vagy a folyamatba benne vagy az életedbe és megváltoznak a kapcsolataid a munkahelyed a mindennapi életkörülményeid. Csak egy fordulóponthoz érkeztél.Ez minden ember életébe előfordul csak nem mindenki veszi észre a változást. Más szemmel nézel mindenre és olyan,mintha egy mesébe lennél. Rájössz,hogy mindent megtudsz teremteni magad és új feladatokat , új emberi kapcsolatokat építhetsz ki bármelyik MLM be is csatlakozol,ami örömteli és inspiráló és képes leszel megtalálni az új hívatásod is,ami minden nap lelkesedéssel tölt el. Így olyan anyagi bőséget teremthetsz,hogy soha többé ne keljen a pénz miatt aggódnod. 

Az MLM gazdaggá tesz,ha hagyod.

Minden vágyad,ami a szívedben él, képes vagy  megvalósítani. Így korlátlanul tudsz fejlődni és rádöbbensz,hogy képességeid és lehetőségeid korlátlan emberi fejlődést biztosítanak a számodra.Azért csináltam meg a váltsd valóra álmaidat weboldalam,hogy tudjak segíteni neked is elindulni.Találd meg a küldetésed és csináld azt ,amit szeretsz, hogy olyan életet élj ,amire csak mindig is vágytál.

Kattints ide és megmutatom az ingyenes leckéket,hogy könnyen megvalósítsd az álmaidat



Kell Neked egy cél. Ami felpezsdít, életet önt beléd, ami erőt ad! Egy olyan cél, ami személyektől független, ami csakis a Tiéd! Amiért örömmel dolgozhatsz, amiről álmodozhatsz, amiért vágyakozhatsz, ami mindennek értelmet ad! Kell Neked egy cél! Vagy célok egymásutánja, összefüggve vagy függetlenül egymástól, nem számít, csak mindig kell egy cél! Ha körülötted minden felfordul… ha elhagynak, ha kirúgnak, ha egyedül is maradsz, ez a cél mindig ott lebeg majd a szemed előtt, Téged vár! És hívogat. Azt mondja minden reggel, hogy ne ülj a sötétben, ne hidd, hogy minden elveszett, még nincs vége az életednek, van még feladatod, vár még valami csodálatos! Ez a cél, mindig ott lesz Neked, mindig fordulhatsz hozzá, mindig elmerülhetsz benne, kizárva mindent és mindenkit. Nem számít majd, kiben csalódtál, kit vesztettél, hol fáj! Végül mindig egy gondolatnál lyukadsz majd ki: van tovább, mert van egy cél, amit szeretsz, úgy hogy még el sem érted. Szereted az utat, ami hozzá vezet. Szeretsz tenni érte, tervezni, mozgolódni, izgalommal ébredni, önmagadban hinni, hogy egyszer eléred! Szereted, hogy mindent megszépít, hogy kiránt a gödörből, hogy általa csodálatos élmények és érzések érnek! Szereted a célodat és általa szereted igazán az Életet! Kell Neked egy cél… mert egy cél nem csak egy cél… sokkal több annál. Egy cél lehet a minden, amikor nem maradt semmi. A célod csak a Tiéd, és ezt a hihetetlen mozgatórugót, ami benned munkálkodik, jöhet bárki, nem viheti el magával! A célodat nem veheti el Tőled soha, senki! 
Manna OWell




 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Lépésről lépésre gazdagodj.