2014. január 23., csütörtök

Óriási festmény játék 250 Ft ért 25000 Ft os festményt nyerhetsz online


Lehet elsőre hihetetlennek tűnik mégis igaz.Igen , jól olvastad.Csinálok egy nagy meglepetést nektek. Minden festményemet eladok itt az interneten és úgy csinálom ,mint egy játékot,hogy mindenkinek jó legyen.
Igaz,hogy kicsit több időt igényel a folyamatos jelenlét viszont eddig is itt voltam a neten és most egy barátnőm ötletére hallgatva elindítottam a festményjátékot.Eddig is csináltam árveréseket kisebb nagyobb eredményekkel.Most viszont úgy csinálom,hogy a kispénzű emberek is élvezhessék az alkotásaimat és a festményeimhez juthassanak nagyon alacsony áron.Az alkotásaimat folyamatosan fogom feltölteni és a játékokat megszervezni úgy,hogy azokat mindenki nyomon tudja követni a facebook oldalamon itt:https://www.facebook.com/events/758460570848220/




Miért jó neked,ha játszol?
Mert tied lehet egy csodálatos festőművésznő bármelyik alkotása.Most a ,, Naplemente,, és a ,,Tavasz ,, című alkotások közül az egyik ami sokkal többet ér mint 25 000 Ft.

 Egy festmény lesz a főnyeremény,amit két festményből lehet kiválasztani. Mindig a  nyertes választ. A másik alkotás a ,,Tavasz ,, című festmény. 


Meglepetés,hogy akik továbbküldik a linket köztük is ki lesz sorsolva egy festményem.
Két csapat lesz.Az egyik csapat,akik továbbküldik a linket és meghívják ismerőseiket is a játékba.Köztük a ,,Természet csendje,, című alkotás lesz kisorsolva.

 Őket folyamatosan nyomon követem és  írom fel,ahogy megosztják a linket a faceebookon vagy bárhol máshol és tartjuk a kapcsolatot.


A másik csapat,akik játszanak és tikettet vásárolnak.Köztük a ,,Naplemente,,és a ,,Tavasz ,, című alkotások közül választhat a nyertes.A másik festmény tovább marad a következő játékba.


A játékosok nevét is közzé tesszük, akik anonimitást kérnek ők jelezzék felém.

A játékban való részvétel már 250 Ft utalásával megtörténik.Természetesen lehet nagyobb összeggel is részt venni a játékban tikettek vásárlásával.

 1db tikett = 250 Ft 10db tikett=2500Ft  Aki több tikettet vásárol, értelemszerűen  a neve is annyiszor jelenik meg a sorsoláson így növelve a nyerési esélyt.  A festmény az után  lesz kisorsolva,amikor beérkezett az ára a  25000 Ft a számlára. Kérlek benneteket,hogy utalásnál írjátok oda az elérhetőségeteket,hogy tartani tudjuk a kapcsolatot.
A sorsolásról felvétel készül és mindenki láthatja,aki akarja, a linkeket időben megkapjátok.

A  játék számára fenntartott számlaszámra lehet utalni:
Szarvas és Vidéke Körzeti Takarékszövetkezet.
Számlaszám: 53900083 – 10001480
Nemzetközi számlaszám: (IBAN) HU34 5390 0083 1000 1480 0000 0000
SWIFT : TAKBHUH
Előre is köszönöm,hogy támogatjátok a munkásságom és a művészetet.Drukkolok mindenkinek.

Keresek olyan embereket akik szívesen segítenének a játék lebonyolításában vagy a sorsolásban.Elsősorban Orosháziak jelentkezését várom bár ma már nincs távolság,és aki akar az jöhet messzebbről is.Akik szeretnének részt venni a nevek húzásában  azok kérem jelezzék felém üzenetben a facebookon vagy a sikeresmuvesz@gmail.com  email címen vagy a 70/569-8369 es telefonszámon. 
Köszönöm szépen azoknak is akik támogatják a munkásságom és a művészetet.

Matulik.Mária / Mareszetek/






Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Lépésről lépésre gazdagodj.