2014. április 22., kedd

Legyen neked is internetes bankkártyád ingyen.

Payoneer bankkártya 

Ígéretemhez híven csak arról írok nektek, amiket magam is végigcsináltam és teljesen jónak látok. Most egy olyan lehetőségről írok, ami a világon mindenkinek fontos, főleg azoknak, akik az interneten dolgoznak. Akik pedig Amerikából kapják a fizetésüket, nekik meg feltétlen ajánlott ez a bankkártya. Azért is nagyon jó, mert teljesen ingyen meg tudod csináltatni és a cég annyira korrekt, hogy az éves kártyadíjat akkor fizeted, ha megérkezett a fizetésed. Mindent az interneten megtudsz csinálni. Az emailodba kapod a továbblépéshez az instrukciókat. Nekem az egész fél óra sem volt és kész volt minden, pedig az igazoláshoz szükséges igazolványt is lefotóztam a telómmal és fel kellett tölteni a képekhez, hogy átküldjem az oldalukra a feldolgozáshoz.A másik fontos dolog, hogy 4 napon belül megkaptam a bankkártyámat, ami ügye elég pozitív.Itt Magyarországon a bankkártyámat 4 hát múlva sem kaptam meg, mert szerintük túl hosszú a nevem. Szerinted? A Payoneer bankkártyára simán ráfért a nevem. 

Lefordítottam az oldalt és azt írtam le nektek,ami ott olvasható. Az esetleges kicsi hibákért elnézést kérek. 

2005 -ben alapították és székhelye New York City. A Payoneer iparágvezető globális kifizetési platformot nyújt, amely leegyszerűsíti a világ kereskedelmét és eltávolítja a korlátozásokat, amelyek általában körülvesznek minket a nemzetközi üzleti életben.
A Payoneer  jelen van több, mint 200 országban üzleti partnerek és vállalatok és szolgáltatók vehetnek részt. Így a szakemberek és kisvállalkozók világszerte gyorsan és egyszerűen és költséghatékonyan igénybe vehetik a pénzeszközöket a szolgáltatásokat illetve az értékesített termékeket. Függetlenül attól, hol található. A megbízók és a kedvezményezettek számára a Payoneer eltávolítja a földrajzi határokat és biztosítja a zökkenőmentes, költséghatékony ügyleteket és bárhonnan. Cégük számos rugalmas kifizetési lehetőséget tartalmaz transzferek és helyi bankok világszerte, prepaid bankkártyák a nemzetközi banki átutalás és a helyi ewallets.
Venture hátú és nyereséges Payoneer szolgál több ezer céget és több mint egymillió a kedvezményezettek az egész világon. A Payoneer rangsorolva van a top 100 ban Inc. 500 – as pénzügyi szolgáltató cégek között.
Nagyon szép bankkártyát adnak.



Előnye, hogy interneten mindent meg tudsz csinálni. Az oldalon végigvezetnek a lépéseken és el sem tudod rontani. Teljesen integrált a tömeges kifizetési szolgáltatásokat lehetővé teszi több, mint 200 országban. Az egyik nagy előnye, hogy a kifizetések 2 órán belül elérhető a kedvezményezettnek.Így miután a pénzeszközök a rendelkezésre állnak a kedvezményezettnek is alkalmas onlíne vásárlásra az üzletekben és ATM-ek a vlág minden részén, ahól MasterCard kártyákat elfogadnak.
Előnyei a pénzeszközök átcsoportosítását a Payoneer Perepaid Betéti MasterCard névkártya:olcsó kifizetések – csökkenti az időt és pénzt a ráfordított pénzeszközök átcsoportosítását.
-       Globális lefedettség-támogatja a több mint 200 országban, több pénznemben és nem szükséges bankszámla hozzá.
-       Biztonságos-prepaid kártya nem használható anélkül a rendelkezésre álló források, és folyószámla díjakat sem számolnak fel.
-       Teljesen támogatott, hogy a kedvezményezettek 2 órán belül hozzáférhetnek a készpénzhez. Teljesen támogatott - többnyelvű ügyfélszolgálat nyújtott a kedvezményezettek takarít meg időt és pénzt
-       Kezdj meg , hogy a a kifizetések a Payoneer Prepaid Betéti MasterCard ® kártyádra érkezzen. Aki internetes munkát végez annak nagyon előnyös ez a kártya. A navigációs sáv segítségével a Saját Számlám oldal bármely része elérhető.
-        
-       A kezdéshez kattints ide: http://share.payoneer-affiliates.com/a/clk/kK0DH

-       Az oldalhoz a google chromot használtam, hisz mindent lefordít és könnyen el tudtam igazodni az oldalon. Roppant egyszerű az egész, Te is nézz szét az oldalon. Rengeteg lehetőség van. Add tovább Te is másoknak, hogy időt és energiát spóroljanak meg.Amikor belépsz az oldalra és elkezded kitölteni az adataidat ezt fogod látni.
Teljesen érthető minden és nagyon egyszerű az egész.További szép napot kívánok neked és mindenkinek és rengeteg pénzt a bankkártyádra!









Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Lépésről lépésre gazdagodj.