2014. április 12., szombat

Négy nap alatt felépítheted üzletedet.

Valahogyan jobb adni, mint kapni. Ezt igyekszem is kihasználni mindig, hiszen egy olyan lehetőséget találtam, amellyel az embereknek remélem, hatékony segítséget tudok adni arra, hogy megoldják a feladatukat az életükben bármi legyen is az.
Én is rájöttem arra, hogy ha segíteni próbálok vállalkozó társaimon azzal, hogy megtanítom nekik, hogyan kell felépíteni egy internetes vállalkozást akkor az nekem is és nekik is jó. Tudják, hogy csak szólniuk kell és átugrom vagy, megmutatom a megoldást a neten a skypon  vagy akár a facebookon is.
Viszont én sem tudok mindig jelen lenni a közösségi portálokon ezért úgy döntöttem, hogy akik vállalkoznak az internetes munkára és jelentkeztek itt: http://gopaidweekly.com/?ref=186893   nekik  most leírom,hogy hogyan kell csinálni és használni a rendszert, hogy legyen bevételük és értelmes munkájuk is, ami mellett bőven lesz idejük a családjukkal foglalkozni, vagy amivel csak akarnak. Mellesleg pedig még szépen kereshetnek is vele. Lehetséges, hogy ez az évszázad leg könnyebb munkája annak, aki akarja. Számomra is teljesen új még ez a munka, hisz előtte sosem csináltam ilyet. Viszont az elmúlt évek alatt tanultam annyit, hogy képes vagyok megcsinálni mindent,ami ehhez kell.
A regisztráció menete nagyon egyszerű és egyértelmű. A google chromban viszont nem működik valamiért. A firefoxon viszont minden jól működik. A regisztrációnál kér egy felhasználónevet és egy jelszót. Ezt írd le egy papírra, hogy el ne felejtsd véletlen. Aztán kéri az email címedet és a rendes címedet, ahol laksz és a teljes nevedet, ahova érkezni fog a csekked. Erről később írok majd, hogy milyen csekk, éppen most tanulmányozom az irodámban, ahol megkaptam a bank kártyámat.
Amikor a regisztrációval végeztél akkor menj be a sima oldalon vagy akár azon a linken, amire regisztáltál, tovább tudsz haladni a saját webirodádba.
Ezeket fogod látni a felső menüben:
 Main Page      /  Főoldal /
Make a Account  / Készíts egy fiókot / itt regisztráltál
Member Login Area   / belépés az oldaladra / itt lépsz be az irodádba
F.A.Q            / Itt minden információt megtalálsz / olvasd el
Contact us   Kapcsolat oldal / A cég email címét találod itt /
Mikor belépsz az irodádba, akkor baloldalon fogod látni a saját linkedet a végén sok számmal, amit kimásolsz, és minden nap megosztod. Igazából a munka ennyi. Minden kattintásért kapsz 10 dollárt és akik regisztrálnak azok után 25 dollárt kapsz az irodádba és ezt jobb oldalon nagy betűkkel ki is írják neked. A baloldalon fogod látni, hogy mennyien kattintottak a linkedre és összesen mennyien nézték meg eddig.
Aztán, ha lejjebb görgetsz mindent megtalálsz , ami ahhoz kell, hogy a pénzedhez juss. Akinek van, okos telefonja neki könnyebb dolga van az azonosítás miatt, hogy nem robot vagy, hanem egy igazi élő személy. Az irodádba érdemes felmenni mindennap, hogy lássad az információkat, amiket a cég küld neked. Vannak benne klasz dolgok és reklámok is , tégy a belátásod szerint, ha érdekel akkor kattints rá, ha nem érdekel akkor hagyd figyelmen kívül. Amikor eléred, a 300 dollárt jobb oldalon látod ezt, akkor felveheted a fizetésedet és a menetét ott fogod látni és az első kifizetés napját is. Sajna nekem nincs okos telóm és így írtam a supportnak egy levelet, amire azt válaszolták, hogy felveszik velem a kapcsolatot. Szóval lehetséges, neked hamarabb a kezedbe lesz a pénzed. A másik dolog az az, hogy szükséged lesz egy bank kártyára is és mivel a cég amerikai, ezért nagyon jó dolog, hogy neked is ott legyen egy payonir kártyád. Már csak azért is, mivel ez ott nagyon bevált dolog és szinte minden nagy cégnek ott van számlája. Így könnyebben jutsz a pénzedhez.
Nekem 4 nap alatt kiküldték a dombor nyomott gyönyörűséges bank kártyámat itt : http://share.payoneer-affiliates.com/a/clk/kK0DH
Tudom, hogy ez is angol oldal, viszont érdemes lefordítani akár mondatonként neked is, hogy értsed az egészet. Amikor megcsináltad itt a regisztrációdat, akkor szintén majd az emailodba kapod a levelet, hogy mikor kapod meg a kártyádat. Addig viszont érdemes az oldalon nézelődnöd és lefordítani mindent, hogy mire megjön a kártyád addigra képbe legyél egy két dologgal.

Szóval készülj fel a gazdagságra, és örülj, hogy életed legjobb döntését meghoztad.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Lépésről lépésre gazdagodj.