2014. március 21., péntek

Megengeded, hogy pénzt kapjál?

Jobban szeretsz adni, mint kapni igaz?

Nos, magam is jobban szeretek adni, mint kapni és sokáig nem tudtam elfogadni. Aztán egy szép napon megtanultam elfogadni is.
Elfogadom az Univerzum nekem szánt ajándékait. Az adás fontos része az elfogadásnak. Pénzt, vagy más dolgokat adni igazából ajándék önmagadnak, hisz megteremti az energia körforgását az életedben. Minél több energia kering, annál, gazdagabb vagy. Az Univerzum törvénye, ahhoz, hogy kapj, adnod kell valamit. Amikor van valami, amit akarsz az életedben tapasztani, akkor megkérdezheted magadtól, hogy ,,Mit kell adnom, hogy megkapjam?,, 
Ugyan is mindennek ára van és ezt egy aranyos barátnőm is megerősítette a napokban, hogy amit adunk az igen is értékes és joggal várhatjuk érte az árát.

Mit csináljak, ha pénzt akarok kapni?

Amikor pénzt akarsz kapni, akkor az ellenszolgáltatás lehet valamilyen termék vagy cselekvés, de akár helyes hozzáállás is vagy egy terv a részedről. Mindig van valami, amit megtehetsz, hogy meglegyen, mit akarsz. Amikor több pénzt akartam az életembe vonzani, akkor elkezdtem gondolkodni, hogy mi az, a miért pénzt kaphatok? Mi az, amiért pénzt eltudok fogadni? Így kezdtem el a névkártya tervezést is és a horoszkóp készítést és az Univerzális Telepatikus önvédelem oktatását az interneten. Tenni kell valamit, hogy pénzt kapjunk érte és ez lehet akármilyen munka, amit szeretsz csinálni vagy akár szolgáltatás is.

Mi az a valami, ami magába  foglalja a tehetségedet és a készségeidet és időt és energiát fektetsz bele?

Adni másoknak, akik elismerik a munkádat vagy használni tudják az ajándékaidat és szolgáltatásaid a javukra tudják fordítani az a világ legcsodálatosabb érzése. Az adás folyamata megerősíti a bőségérzetedet és így úgy érezheted, hogy jól mennek a dolgaid.
Az adás erőssé tesz téged. Gondolj valamire, amit adhatnál valakinek , amiről tudod, hogy most segítene neki. Határozd el, hogy megteszed és megtapasztalhatod, hogy neked is ugyan úgy adni fog az Univerzum. Ezért fontos elfogadni, hogy megadd másoknak azt a lehetőséget, hogy bőségben élnek és tudnak adni. Az emberek jól érzik magukat, amikor olyasmit adnak neked, amit használni tudsz és méltányolsz. Amikor valaki nem képes elfogadni, akkor valójában adni sem tud igazán. Mindez pedig blokkolja a bőséghez szükséges energia áramlását.

Nyitott vagyok a befogadásra.

Sose tekintsd az elfogadást önösségnek.  Minél nyitottabb vagy a befogadásra, annál többet tudsz adni. Elfogadom a pénzt az emberektől magam is és hálás vagyok, hogy kapok az Univerzumtól. Elképzelem, hogy amikor pénzt kapok, tízszeresen tér vissza ahhoz is, aki adja. Amikor felidézed a siker képét más emberekkel kapcsolatban, megnöveled a jólétre irányuló magnetizmusodat. 

Te is akarsz jólétben élni igaz? 

Akkor köszönd meg azt a pénz, amit kapsz, bármekkora is legyen az. Fogadd el bármilyen forrásokból is kerül a birtokodba, ha az összhangban van a lényeddel, és légy kész megkapni, amit kértél.
Bizz a képességeidben, amellyel képes vagy az ideális dolgokat megteremteni és erősítsd meg magadban, hogy mindenhez megvan a megfelelő hatalmad. Amikor elképzeled a megteremtés folyamatát, mint egy  komoly szintet elért mester, gyakran kapsz olyan dolgokat, amik túl jónak tűnnek, hogy igazak legyenek. Viszont csak egyszerűen élvezd, amit teremtesz.


Szögezd le, hogy a pénzt, amit kértél azt bármilyen forrásból elfogadod, mivel az Univerzum azt csak neked akarja adni.

Természetesen csak akkor, ha olyan feltételekkel kapod, ami egyezik a lényeddel és nem kérnek a pénzért cserébe olyat, amit nem szeretnél megtenni. Elfogadhatod a pénzt bármi féle tiszta forrásból és olyan helyzetekben, amikor az emberek szabadon adnak neked. Minél könnyebben tudsz elfogadni, annál könnyebben tud neked adni az Univerzum. Gondolj minden olyan forrásra, ahonnan megengeded, hogy pénz érkezzen hozzád.(pl: a munkádra, a szolgáltatásodra, a szüleidre, vagy éppen ösztöndíjra stb…) Törd a fejed, hogy milyen egyéb módon juthatsz még bevételhez? Kezd el és csináld meg, ha eszedbe jut valami.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Lépésről lépésre gazdagodj.