2014. március 13., csütörtök

Egy Nő és Anya élete sikertörténetek.Példa csak az lehet,ami meg történt.

Megjöttem a sikertörténeteimmel. A face oldalon találtam rá Gyuri videójára és a felhívására, hogy akinek vannak siker történetei azok tegyék fel.Így született most ez az írás is.

Csak nagyon röviden írom, ha sikerül röviden, hisz annyi minden történt velem és körülöttem, hogy azt se tudom, hol kezdjem? Szóval megnéztem a videót is az oldaladon,és nagyon tetszik. Magam is furcsának tartom, hogy az emberek nem írják meg  mi történik velük és hogy haladnak a siker felé. Mikor az ember sikeres akar lenni akkor még nem sikeres igaz? Valahol el kell kezdeni. Amikor kezdtem az életem megváltoztatását magam is változtam és tettem is az egészségemért, gyógynövényeket szedtem és szárítottam és teákat csinálta belőle. Felelősséget vállaltam és elhatároztam, hogy nem leszek az orvos paciense. Tudtam, hogy most olyan jön, ami még sose volt. Jött is rendesen minden, többek közt 24 szer költözködtem és ezekről külön fejezetet tudok írni, hogy, hogy oldottam meg mindet és akkor sem adtam fel. Felírtam mindenhova kis cetlikkel,hogy egészséges vagyok és egészséges ételeket eszem stb,,hogy lássam mindig bárhova is megyek a lakásba. A családom teljesen hülyének nézett. Hoztam a forrásvizet Fótról és abból főztem az ételt. A víz nagyon fontos az életembe. Megcsináltam a rizsát a csapvízből és forrásvízből is. Láttam a különbséget. Jöttek is az érdekes és akkor számomra érthetetlen dolgok az életembe.

Eldobtam az összes gyógyszert, amiket szedtem. 

Kitisztítottam a májamat 4 szer és figyeltem mit viszek be a szervezetembe és tudatosan olyan ételeket főztem, hogy az egész családomnak jó legyen. Hiszek a vércsoport szerinti táplálkozásban és ki írtam kinek mi a jó és aszerint készítettem az ételeket. Balogh Béla hanganyagával kezdtem a Tudatalatti 10 parancsolatával. Fél évig minden nap hallgattam reggel és este. Megírtam az álomfüzetemet és elindult az életem. A pártalálás részt azt szándékosan kihagytam belőle,hisz  előre szóltak, ha nem akarok társat akkor azt ne hallgassam. Márpedig nekem van férjem és nagyon szeretem. Aztán jött a titok című könyv és a Mennyei Prófécia film. Masaru Emotoval is találkoztam rá két évre egy előadásán és én már akkor a forrásvízből főztem. Így gyógyítottam magam és a családomat, akik ebben nem hittek. Mégis ők is egyre jobban lettek és a férjem is meggyógyítottam. A fiam életét háromszor mentettem meg. Valóban így van, hogy ami a fejünkben van az történik. Akkor még ezeket nem tudtam csak azt, hogy amit nem én teremtek azt ki kell bírnom és nekem más volt a fejembe, mint a lányomnak és a férjemnek. A legnagyobb kihívás szerintem minden ember életében az, hogy sose keseredjen el a körülmények ellenére sem és tartson ki a célja mellett bármi is történjen közben. A körülményekkel ellentétes gondolatokat táplálni egyáltalán nem könnyű. Akarat is kell hozzá és, ha valami nem sikerül, akkor sokan feladják. Nekem is voltak szörnyűséges dolgok az életemben és mégis mentem előre és nem érdekelt semmi csak az, hogy minden célom és álmom megvalósítsam. Ugyan is, ha tényleg a gondolatok azok dolgok, akkor egyáltalán nem mindegy, hogy mire gondolunk. Megcsináltam a vágyvideómat, ami nekem 10 percesre sikerült. Megcsináltam az első álomfüzetemet. Elhatároztam, hogy egészséges akarok lenni és a képességeimből élni, elhatároztam, hogy meggazdagszom. Mindig akartam festeni csak arra vártam, hogy majd akkor festek, ha nyugdíjba megyek. Mindig is akartam valami maradandót alkotni a következő nemzedéknek és sikeres híres festőművész lenni, hogy az ember többre is viheti. Volt bennem valami, ami hajtott előre és tudtam, hogy másért születtem a földre. 

Aztán jött egy gondolat, hogy miért várjak addig,és, ha meg se élem?

Szóval most akarok boldog lenni és szép és vonzó és a legsikeresebb festőművészek egyike a sok közül. Persze ezt mindenkinek kívánom, aki ezt akarja. Így kezdtem el a termékforgalmazást is a Nuskinba amit akkor bevonzottam és mindent elhittem. Jártam a szemináriumokra, wörkshpokra és mindenhova. Felírtam a naptárba mikor hova megyek, és nem leszek akkor otthon. A pénzért kezdtem el dolgozni, hogy legyen passzív jövedelmem és akkor milyen jó lesz mindenkinek a családba, lesz bőven pénzünk mindenre és nem kell dolgozni a férjemnek és a gyerekeimnek megalapozom a jövőjét. Azt már tudtam, hogy ez nem az egyik napról a másikra fog megtörténni, tehát nagyon elszántnak kellett lennem. Ki akartam kerülni a csapdából, amiben sokan benne vannak és nem is tudnak róla. Az akkori életem egyszer csak romokba hevert körülöttem. Összeomlott minden, amiben addig hittem. Elkezdtem másképp gondolkodni és erről senkivel sem tudtam beszélni, mert hülyének néztek. Így magammal beszélgettem és tudtam, hogy sose adom fel. Elkezdtem festeni és egyre szebb képeket alkottam. Aztán jöttek a megoldandó feladatok és közbe azokat is próbáltam megoldani. Sima hétköznapi emberként, mint nő és anya elláttam a családomat és mindig szakítottam időt festésre. 

Vágytam arra, hogy sikeres Nő legyek az életemben.

Főleg, akkor, mikor ment a TV.be a VB vagy valami sport és foci. Képtelen vagyok bámulni a TV be ezeket és a híreket sem. Elkezdtem nemet mondani. Sok mindent el kellett engednem. A férjemet is. A régi barátok lekoptak és jöttek újjak. A megszokott dolgaimat is elengedtem, amiket menet közben elvettek tőlem. Hagytam. Elég állhatatos vagyok és sok minden nélkül is kibírom. Ami egyáltalán nem volt könnyű eleinte, mivel a férjem vitte a fiamat is. Majdnem belehaltam a csalósásba,hogy elveszítettem mindenem és akiket a legjobban szeretek. Tanultam minden nap és rájöttem, hogy nem veszíthetem el azt, ami már van. Aztán azt is megtanultam, hogy csak magunkba tudunk csalódni. Semmihez sem ragaszkodtam, csak a célomhoz és az álmaimhoz. Tudtam, hogy többre vagyok képes, mint ellátni egy családot és vezetni a háztartást. Hajtott a vágyam, hogy mindenkinek jó lehet és mindenki lehet gazdag és segíteni akartam másoknak. 
Most magamon segíteni is megtanulok menet közben. 

Hogy csináljam, hogy mindenkinek jó legyen? Miért jár külön utakon a férjem és miért viszi a fiamat focizni, amikor focizni bármikor máskor is lehet és a kiállítás meg csak most van? Rengeteg hiedelem volt nekem is a fejembe és célirányosan gondolkodni, mikor annyi minden más jön közbe szinte nagyon fárasztó volt. Nekem, személy szerint főleg a legnehezebb volt elhitetni magammal, hogy igen is sikeres leszek és meg tudom csinálni és vagyok valaki, igen is értékes ember vagyok és értéket teremtek. Annak ellenére, hogy fogalmam se volt mit kell csinálni ahhoz, hogy sikeres legyek. Fel írtam a tükörre is, hogy szeretem magam, hogy lássam is. Rendszeresen írtam a hála füzetemet és a célfüzetemet és akkor még azt se tudtam, hogy mi a különbség a célok és álmok között csak írtam és csináltam és programoztam magam. Ittam a programozott vizet és gyógyítottam magam. Költözködésbe már zseni vagyok. Viszont nagyon megedződtem ezek évek alatt és azt csináltam, amit csak akartam. Szeretem a szabadságot, mikor azt csinálom, amit akarok és szeretek és senkinek sem kell megfelelnem. Nagyon akartam tanulni és fejleszteni akartam magam, hogy a lábamra tudjak állni és eltartani magam, mikor egyedül maradtam és közbe meg intézni a dolgaimat a családom nélkül, hogy legyen mit ennem is és legyen hól aludnom is. Szóval újra építettem magam és olyan helyeken jártam, ahol tanulni tudtam a másképp gondolkodást és a sikerek elérését. Megtudtam Tonk Emil telefonszámát és egy pillanatban erőt vettem magamon és felhívtam, hogy könyvet írok az életemről és mit szól, hozzá, ha megemlítem a nevét? Azt mondta, hogy csak nyugodtan csináljam és írjam a könyvemet, ha csak egy mondat van benne,amit más is tud használni ,akkor már megérte. Felnéztem rá és nekem ez már nagy bátorság volt, hogy fel is merjem hívni. Elkezdtem írni a könyvemet az új helyemen, ahova elköltöztem, mivel a közös albérletbe, ahol laktunk a családommal és egyedül maradtam ott, vissza akart jönni a tulaj fia és mennem kellett. A családomra nem számíthattam és ezt el kellett fogadnom, jöttek a barátnőim és segítettek költözködni. Meg tanultam menet közben uralkodni magamon és az érzéseimen és senkinek sem hittem el semmit csak magamba hittem.

Figyeltem magamat és irányítottam az érzéseimet. 

Nagyon akartam újra építeni a teljesen másmilyen életemet az alapoktól kezdve. Nem értettem, hogy miért nem fogunk össze és segítjük egymást a családban.  Mentem a sikeres emberek után és figyeltem őket, hogy ők miben sikeresek és mit tudnak, amit én még nem? Rengeteg szemináriumon és képzésen vettem részt és nagyon élveztem az előadásokat. Aztán meghallottam, hogy van Brian Tracy szeminárium és megkaptam a hanganyagot és végighallgattam és megcsináltam azt, ami benne volt. Hírlevelekre iratkoztam fel, ami engem érdekelt akkoriban pl: Shilling Péter számmisztika leveleire, ami sokat segített akkoriban nekem és most is megnézem az üzeneteit. Nagyon csodás ember és tetszik, amit csinál. Átvettem a lánykori nevemet és megindult az életem. Levetettem a karikagyűrűmet és levelet írtam a férjemnek, ahogy Brian Tracy szerint kell csinálni. Elmentem a  fiamhoz  és elmondtam neki mindent, hogy sok szemináriumon voltam és sokat tanultam és változtam és bocsánatot kértem tőle, minden destruktív magatartásomért,amit valaha elkövettem és ő úgy érezte, hogy megbántottam vele. Megkérdeztem, hogy megtud-e nekem bocsájtani és a szemébe néztem, fogtam az arcát, hogy rám nézzen, mert nem akart a szemembe nézni. Ő a férjemre nézett,aki a hátam mögött volt és azt mondta nekem, hogy nem. Akkor 9 éves volt a fiam és nagyon szíven ütött. Azt hittem ott rögtön meghalok. Tényleg megcsináltam mindent, amit csak tudtam és képes voltam rá és örültem, hogy csinálom. Hisz, ha a nagy emberek ezt mondják, akkor biztos jó úton járok. Feliratkoztam B.Nagy Magdolna Ezoterikus tanácsok hírlevelére, valamint Müller Péter 1 év,hu ra. Csillagvirág Pető hírleveleire. Vidi Rita tanfolyamait csináltam a neten. Sok mindent köszönhetek az internetnek. Kelemen Mónika Ésha tanfolyamait néztem és mindent ami csak akkor érdekelt. Darnel tréningekre jártam, mikor akartam. Szeretem Darnelt, mikor oda mentem és mondtam szeretném az előadását hallani és pénzem az nincs, viszont tudok festeni, akkor azt mondta, hogy oké Maresz, akkor fess nekem egy lovat. Festettem neki egy lovat, akkor tájt Kata barátnőmnél voltam és éppen nyár volt , tudtam festeni kint a kertbe. Találkoztam Danny Bluval,Kreutz Zsolttal és sok sok emberrel, akivel csak akartam és mindent pénz nélkül. A facebookon rengeteg barátom lett. Imádom a facebookot. Csináltam több ingyenes weboldalt is magamnak és megalapítottam a finom receptek csoportom és a Nők és anyák csoportom valamint az igazság csoportot is a facebookon. Aztán csináltam külön oldalt magamnak a Art kreatív művészeti oldalt és a Vidéki konyha ízei oldalt valamint a nincsenek véletlenek oldalt és a gazdagsághoz egy út vezet , ha képzed magad oldalt is.Most meg a vidéki konyha ízei oldalt. Szóval,mindig csináltam valamit és dolgoztam az oldalaimon, raktam fel a fontos infókat. Letöltöttem a jobbnál jobb könyveket és hanganyagokat. 

Nagyon meg akartam menteni a házasságomat és közben sikeres is akartam lenni a festészetben és közben élnem is kellett.

Kezdtem erősödni és megvédeni a jogaimat és magamat. Emlékszem egyszer úgy mentem Fótról pestre a az IVP be,ami szintén egy hálózat,Fehér Timeához, aki egy tündéri teremtés,azon fáradozik ő is, hogy a kisembereknek is legyen pénzük,hogy stoppoltam pestig. Aztán az 5 ös busszal mentem tovább a Keletiig. Mindig megálltak nekem és mindenkinek jót kívántam magamban. A buszon elővettem a könyvet és olvastam Bob Proktor Gazdagnak születtél című könyvét. Egyszer csak azt láttam, hogy felszállt 2 ellenőr a buszra és az egyik elöl a másik meg a hátam mögött. Persze, hogy nem volt jegyem. Arra gondoltam, hogy van polgári engedetlenség bérletem, majd azt megmutatom és kész. Viszont aztán arra gondoltam, hogy ha Isten velem, akkor ki ellenem? Vagyis nagyon hittem magamban és maradtam a helyemen. Abban a pillanatban, ahogy ezt végig gondoltam az egyik ellenőr előre ment és megnyomta a gombot, hogy leszállnak, a másik pedig elment mellettem úgy, hogy tőlem nem kérte a jegyet. Kicsit elkalandoztam viszont jó történet arra, hogy tényleg az történik, ami a fejünkben van.

Megnyertem a facebokkon Kánya Kata előadására a jegyet és szuper előadás volt. 

Megtudtam, hogy hiába keres az ember magának mást, az másképp lesz rossz. Szabó Kinga Kiara meditációin is voltam Bagdi Bellát is hallhattam és épp a Kata barátnőmékkel mentünk oda. Még Varga Kata párkereső oldalára is beiratkoztam. Szabó Pálma párkapcsolati meditációit végig hallgattam. Aztán Dr.Czeiel Beatrix meditációit a lélekcsaládok és csillagnemzettségek könyv írójától és pályáztam a pályázatra és megfestettem a képeket. Nyerni nem nyertem, viszont, ha lefórdítják a csodás könyvet angolra lehetséges, hogy pár festményem bele teszik. Akkoriban egy aranyos barátnőmnél voltam még Borbély Katánál , aki oda fogadott és segített nekem. Voltam pozitív gondolkodók napján kedvenc barátnőmmel Kabai Évivel és Mainhertz József előadásit néztem a neten. Mindezek előtt pedig Kassai Csilla könyvét is elolvastam és csináltam a gyakorlatait. Nagyon élveztem csak még akkor nem hittem el magamról, hogy megtudom csinálni és elég kicsi volt az önértékelésem. A sok megaláztatás miatt még mindig a lábtörlő alatt éreztem magam. Eltelt 2 év és jópár költözködés. Elzárták a vizet a villanyt és a gázt. Nem tudtak várni 3 napot, míg megérkezik a pénzem. Szerencsére tudtam a szomszédból hozni villanyt és kút meg volt a közelben és tudtam fürödni is meg inni is. Közben festettem és segítettem azoknak, akik hozzám jöttem. 

Már nem érdekelt, hogy hideg van és fázok csak festettem. 

Megfestettem az álomfát és feltettem a facéra és imádok fotózni és feltölteni a dolgaimat. Kassai Csilla vette észre, hogy ez milyen szép és jöttek és elcseréltük a Rab Károly Tamással, aki egy gyönyörű verset írt,aminek a címe , a te lelked tőled kapjon erőre. Elcseréltük egy üveg sakktáblára és 5000 ft ra és suskára és nagyon örültem,hogy lett pénzem kenyérre és a fiamat eltudtam hívni hozzám és épp el is akart jönni és  sütöttünk és jól éreztük magunkat és csináltuk a suska füzeteket. Aztán Fótról  is el kellett jönnöm és a Karesz segített költözködni meg egy aranyos barátnőm Orbán Piroska. Rengeteget mesélhetnék a költözködésimről, mikor azt sem tudtam, hol fogok aludni este és mindig minden megoldódott. Garai piacon Kassai Csilla ünnepelte az 5ről 6ra  5 éves évfordulóját és meghívtak engem is, hogy vigyem a festményeimet, nagyon örültem és már nem volt hova vissza mennem, mivel a másik helyemről is kiraktak,pont aznap,amikor meghívtak a rendezvényre  így utána ott maradtam Karesznál egy darabig. Aztán Erdőkertesre kerültem Borbély Kata barátnőmhöz, aki a legjobb barátnőm és nagyon adok minden szavára, sokat segített nekem és nagyon hálás vagyok neki. Ekkor kezdtem járni antropozófiára is. Őt is az internetről a  facebbokon ismertem meg. Ajánlott egy üzletet és én meg a hologrammos karkötős üzletet ajánlottam neki. Szóval mindig építettem valamilyen üzletet és hálózatot, hogy kapcsolatokat teremtsek. Majdnem egy évig Sanyi bácsinak a vikkend házába laktam kertgondozás fejébe. Nagyon szerettem ott lakni, csend volt és azt csináltam, amit akartam. A kert megadott minden élelmet szinte. 

Ugyan is a túlélés nem pénz kérdése és már évekig éltem pénz nélkül. 

Ne akkor aggódj,ha elfogy a pénzed, hanem akkor, ha elfogy a hited.
Akkor előtte adtam el a kocsimat részletre, hogy az albérletet tudjam fizetni. Mivel elmentem dolgozni és minimál bérrel vettek fel. Borzalom és jól tudtam, hogy sose akarok másnak dolgozni csak magamnak. Az akkori tulaj testvére meg kiszámolta, hogy abból nem fogom tudni kifizetni a lakbért. Így azt mondtam nem baj, majd eladom a kocsimat és abból ki tudom fizetni, nem kell aggódni. Így is lett. Egy aranyos barátnőm vette meg részletre Milotáék, akiket szintén az internetről ismertem meg az 5ről 6ra csoportba. Aztán rájöttem, hogy inkább magamra költőm, mint az albérletre és akkor kerültem Sanyibácsi házába. 2-3 évig éltem a családi pótlékból, mivel az a számlámra jött. Ennyi pénzem volt havonta és azt sem tudtam mind felvenni, mivel a bank mindig levont valamit. Volt, hogy havi 8000 Ft ból éltem. Nagyon tudok spórolni. Zseni vagyok ebbe is és a költözködésbe is, hurráy. Annak nagyon örültem, ha a férjem elhozta a fiamat akárhol is laktam. Ezért nagyon tisztelem a férjem. Hálás vagyok neki, hogy lábra tudok állni és nem kell tőle függenem. Évente egyszer kétszer láthattam a fiamat és őt is és aztán a lányom is egyszer elhozta a fiamat. Na az egy külön történet, hogy csináltam, hogy lányom is láthassam. Aztán közölte velem a férjem, hogy volt ügyvédnél és a családi pótlékot már nem kapom. Szörnyű, gondoltam most akkor mi lesz? Hisz ez volt minden biztos pénz forrásom és amíg megkapom a pénzt a munkahelyemen addig ebből akartam élni,mondtam a férjemnek. Nagyon rendes volt a férjem és adott 10 000 Ft ot. Így tudtam vásárolni és sütni és fiammal ketten csináltuk, ami nagyon klassz volt. Bogi barátnőmmel laktunk ketten az emeleten akkor.  Itt is kirakott a tulaj, mikor tél volt és nem értette meg, hogy hétvégén a bankok nem utalnak. December 31 én. Jöttek a rokonai és el kellett mennem. 


Össze szedtem a legfontosabb dolgaimat , laptop és a táskám.

Váratlan helyzetbe kerültem megint. Sebaj, gondoltam valami úgy is lesz. Hova is mehetnék? Mi lenne, ha vissza mennék? Erre gondoltam és jött velem szembe a hóesésbe egy rendőr autó, megálltam előtte és elmondtam mi történt. Ők vissza vittek és segítettek ott maradnom. A fizetésem a tulaj számlájára érkezett, nekem nem volt pénzem és mindig kitaláltam valamit, hogy legyen. Akkor a Grál kod kártyából segítettem valakinek és kaptam érte ételt. Mindig megoldódik minden, csak legyen kitartás és nem szabad feladni. Havi 50 000 ft ot fizettem a szobáért és gondoltam ezt inkább magamra költöm, hisz már 2 éve éltem zsíros kenyéren. Így is lett, elköltöztem onnan és Sanyi bácsinál jól éltem, senki nem zavart és volt kert, amit imádtam. Akkoriban a helyi családsegítőbe jártam keddenként a Laborfalvi Róza vezette klubba és fotóztam őket és tettem fel a képeket a facéra. Róza ismerte Sanyibácsit, aki nagyott hall és kiadná a kis házát kertgondozás fejébe. Senki sem segített neki a családjából és én megcsináltam mindent. Így kerültem Sanyi bácsihoz. Aztán innen is el kellett jönnöm. Jöttek a rokonai és kiraktak. Akkor megint mennem kellett és sokat stoppoltam és dunakeszire mentem egy régi barátnőmhöz, aki az első férjem barátnője lett és lett egy fia is tőle. 

Szép az élet, olyan jó, hogy barátnők vagyunk és nem érdekel mi volt csak a most és segítünk egymásnak. 

Innem pestre a húgomhoz kerültem egy hetet és onnan megint egy kiállítást csináltak nekem a Vonzás Törvénye egyház és az aranybarátok Rab Károly Tamásnak köszönhetem, itt rengeteg embert ismertem meg és jobbnál jobb embereket és üzleti lehetőségeket. Közben dolgoztam a facebookon és  készítettem az árverezéseket a festményeinek, mindent a facebookon. Itt ismertem meg Török Tamást is,aki egy klassz receptes üzletet talált ki és beregisztráltam a ChefCricketbe. Építettem az üzletet és bővült a hálózat. Viszont sokan csak beléptek és nem csináltak semmit. Segítettem a barátnőimnek csináltam helyettük, hisz nekik nem volt idejük én meg rengeteg idővel rendelkeztem. Közben mindig gondolkodtam, hogy honnan legyen pénzem, amíg meglesz a passzív jövedelmem? Névkártyákat terveztem és horoszkópokat készítettem és megcsináltam az Univerzális technikák internetes tanfolyamom is. Füvet nyírtam a Gizi néninek. Eladtam a lekvárokat. Valamit mindig kitaláltam, hogy legyen pénzem addig is míg meglessz a passzív jövedelmem. El akartam menni házvezetőnőnek is és majdnem sikerült is.

Előre kértem a fele fizetésem, így tudtam fizetni, amit kölcsön kértem a barátnőmtől, hogy a legutolsó albérletembe még maradni tudjak. 

Aztán másnapra meggondolta magát a Laci, akivel a skypon is beszélgettünk és olyan aranyos volt, hogy elhozott édesanyámhoz. Most itt vagyok azóta és nagyon örülök, hogy eljutottam idáig. Kiderült, hogy sok hiedelem maradt még a fejembe gyerekkorom óta és anyunak is voltak hiedelmei bőven. Tanítjuk egymást és szépen haladunk. Az a jó, hogy anyukám hisz bennem és látja rajtam a változást és örülni tud velem együtt mindennek. Olyan, mint a Kata barátnőm. Csináltam közben weboldalakat, hogy én is tudjak segíteni másoknak és az üzletemet terjeszteni és közben nekem is csináltak egy szép weboldalt még tavaly a Zsóka barátnőm a facebookról, mikor meglátták a facén, hogy verseket írok, mert a fiam nem tudott hozzám jönni karácsonykor, pedig megígérte. 

Akkor bevettek egy szuper csajok csoportba a facebookon és nekik is tetszettek az írásaim.

Nagyon örültem neki, csak nem tudtam kezelni a weboldalt. Fogalmam sem volt mit hogy kell csinálni. A sok kód meg értelmetlen alakzatok, semmit sem tudtam. Kínai volt minden. Csak nagyon akartam egy szép saját weboldalt is magamnak és megláttam a facén egy pályázatot. Gyorsan jelentkeztem is és meg is nyertem, így ismertem meg Orbán Melindát, aki egy tüneményes csajszi és most lett meg az igazi weboldalam. Hurráy…nagyon örülök és feltettem a képeimet és elkezdtem úgy csinálni az eladásokat, mint a lottót. Az emberek akik festményt szeretnének, fizetnek 250 Ft okat és,ha megjön a festmény ára, akkor sorsolunk. Az első befizetőm egy aranyos barátnőm Eppeldauerné Magdinak hívják aki a skypon talált meg az üzletével és csak ingyenesen tudtam akkor regisztrálni hozzá, hisz pénzem az nem volt akkor. A megosztók közt is sorsolok, hisz a facebookos ismerőseimnek nagyon sokat köszönhetek, azzal, hogy megosztották a linkemet és pályáztak az emberek. Tanulni akartam a marketinget, hogy hogyan tudok több látogatót az oldalamra vonzani. Így eljutottam a vonzó hálózatépítésig az addig  befolyt összegből Steven Szabótól megrendeltem a vonzó hálózatépítést és a tudós marketing csomagot is, hogy meglegyen az automata pénzgeneráló üzletem nekem is és megvegyem az álomházam és éljem a szép és boldog életem. Anyukámnak is tudjak adni minden hónapban 100 000 ft ot. 

Rengeteget írtam a kitartásról és sok mindent ki is hagytam belőle.

A Diósjenői kőrütamat, mikor házvezetőnőnek mentem és mást is akartak, nem csak ház vezetőnőt. Eljöttem onnan. Mikor végképp nem volt hol aludnom akkor befogadott egy aranyos Petibácsi, akivel végigutaztuk az erdőt és meglátogattuk a rokonait is. Párszor megmasszíroztam a talpát és a kezét és főztem neki finomakat. Ott viszont nem volt internet és én akkor pályáztam a 16 napos kocsiprogramba a receptes üzletembe. Pénzem sem volt, mégis be tudtam fizetni és a szomszédba volt wiffi, tudtam hallgatni a webkonfikat akkor is, ha kint a kert végébe a sok szúnyog közt voltam. 
A lényeg mégis az, hogy sose adjuk fel és, ha az ember akar valamit, akkor tegyen érte.

Most ott tartok, hogy várok még 3300 ft ot a januári festményekre és sorsolunk. Közbe ki kellett húzni a fogaimat és már nincs pénz a számlámon. Mégis elindultam és meg akarom csináltatni a fogsorom és megkérdeztem a lányokat a boltba a Klárikát a zöldségesbe és a Marika is épp ott volt, a szövetkezetből. El is mondták, hogy szerintük kihez menjek és kiket ajánlanak. Reggel korán keltem és elindultam stoppolni, megállt egy aranyos Lajosbácsi, aki a kenyeret szállítja hajnal óta, egy kis furgonnal és felvett és 10 perc múlva ott voltam a fogtechnikusnál. Jó lenne olyan kreatív fogtechnikust találni, akik a megmaradó fogaimhoz tud pótolni, hisz azok 2 éve lettek csináltatva és miért kell eldobni?  Mindegy, találtam egy fogtechnikust, aki meg is csinálná 60 000 ft ért csak húzassam ki a fogaimat,vagy ami van korona az helyett csinál egy másikat. Sajnos az is csak 2 évre lenne jó. Viszont mikor elbeszélgettünk, akkor azt mondta, jegyezzem meg jól, hogy egy férfi miatt se sírjak. Oké megjegyzem. Tovább mentem és a piacnál találtam meg azt a fogorvosnőt, akit éppen nem ajánlottak, pedig szuper fogorvos az biztos Dr Bozó Szilvia és csak ajánlani tudom mindenkinek. Megbeszéltük, hogy 90 000 ft ért tud nekem csináltatni egy tökéletes alsó és felső fogsort. A többi fogamat kihúzza 5000 ft ért, mert nincs állandó bejelentett lakásom és csak itt tartózkodom.

Pont ennyibe kerül a Velencés festményem, gondoltam magamban, hogy kéne gyorsan eladni vagy valamit kitalálni? 

Hisz a januári játék is 3 hónapja megy és még tanulom a marketinget. Jövő héten már veszik is a mintát és egy hét múlva rá már kész a fogsorom.  Kihúzta 2 fogamat és észre sem vettem. Nem tudtam kifizetni, monda, nem baj majd akkor holnap. Gondoltam rendben, hisz beszélni nem tudtam, úgy tele volt inyekciózva az arcom, hogy azt hittem kétszer akkora lett. Csak az jár a fejembe, hogy ki tudom fizetni a doktornőnek az 5 000 ft ot a húzásokért. Még nem tudom, hogy hogy, csak azt tudom, hogy ki tudom fizetni és meglesz a  90 000 ft is az alsó és felső protézisre is.

Te meg tennéd, amit akarsz akkor is, ha éppen nincs pénzed?

Lehet el sem mentél volna fogászatra. Vagy nem mersz felülni a buszra sem jegy nélkül és lemondassz inkább arról, hogy ott legyél, ahol akarsz lenni. Kimentem a műútra és stoppoltam. Megállt egy aranyos néni, Joli néni, aki az unokájának ment venni képeslapot a postára és elhozott. Megtudtam, hogy 82 éves és nem látszik rajta, rögtön le is tegeződtünk és még fogunk találkozni. Röviden elmeséltem neki a történetemet és tetszett neki a festményem is, amit magammal vittem. Azt mondta,hogy tartsak ki, ha végképp összeomlik minden, akkor hirtelen felszáll egy madárka és sose adjam fel. Persze, mondtam is neki, hisz azért vagyok itt.  Leginkább csak az zavar, hogy hogyan fogok sorsolni fog nélkül, hisz selypitek rendesen és nem egy klassz látvány vagyok éppen, csak akkor, ha nevetek hahah  és csukva van a szám közben. Hazaértem és éppen hívott anyu, hogy mi zujs van velem? Elmondtam neki mi történt és mondtam, hogy ne izguljon valahogy megoldom ezt is és a 90 000 ft is meglesz, még nem tudom, hogy hogyan csak azt tudom,hogy ki fogom fizetni, mert ki akarom fizetni. Csináltam egy videót a képekről a januári festményvásár játékokhoz, ami még tart, hogy lássák az emberek, hogy igazi vagyok és minden úgy van, ahogy van. Csöngött a telefon és hívott az egyik kedvenc nagynéném és közölte, hogy a húgom utalt neki 5000 ft és ahogy megjön az sms úgy jön és felveszi a pénzt és oda adja nekem. Nagyon megörültem neki és megköszöntem a húgomnak is. 

Elmentem a helyi idősek ,,Reménység klubba és elvittem a képeimet a januárit és megkérdeztem őket, hogy lenne-e kedvük segíteni kihúzni két nevet és felvesszük videóra és fel tudom tenni a youtubra.

Nagyon tetszettek mindenkinek a festményeim és azt mondták, hogy klassz ötlet és délután visszahívnak, ha megbeszélték. Még várom azóta is, hogy hívjanak. Este korán lefeküdtem és még előtte egy meglepetés ért. A fiamra gondoltam és 5 perc múlva a skypon beszélgettünk és azt mondta,hogy pont rám gondolt ő is. Nagyon örültünk egymásnak és közben megláttam a fiam apját is a facebookon a barátnőjével egy képen. Gyorsan lementettem a képet és kitettem az oldalamra, hogy sok boldogságot kívánok nekik. Azt mondta a fiam, hogy látta az apja és nevettünk. Jókat beszélgettünk, hisz rég láttam már a fiamat és most a skypon se tudtam, mert új erősebb gépet kapott és a kamera az apja gépén van, de holnap felteszi a gépére és láthatom. Szuper és elköszöntünk, mert sok a tanulni valója. Másnap korán keltem és csináltam két személyes tortát gyorsan és mentem foghúzásra, stoppoltam és megállt még ebben az utcában egy aranyos fiatalember Balázs autószerelő és éppen a másik irányba ment volna Tornya felé és azt mondta elvisz a fogorvosig. Nagyon örültem neki. A fogászaton rengetegen voltak, iskola fogászat volt. Aztán rám került a sor, bementem és bocsánatot kértem, hogy tegnap nem volt nálam pénz csak nekem úgy kell mindent megteremtenem magamnak, mivel nincs munkahelyem, ahonnan havonta kapok valamennyit és már tátottam is a számat és megkaptam a szurikat. Nagy szerencse, hogy elmentem azt mondta a doktornő, hogy az egyik fogam be van gyulladva. Akkor biztos azért fájt nagyon amikor azt a fogamat húzta. Egyébként nagyon jól adja be az inyekcót, semmit se éreztem szinte, gyors és precíz. Oda adtam a finom tortát nekik, nagyon örültek neki és mondtam, hogy megtaláltam a doktornőt a fecebookon és már be is jelöltem.

Nagyon örült és ő is szereti a facebookot, mert annyi minden klassz dolog van ott és finom receptek, kreatív ötletekkel. 

A szám olyan, mintha dinnye lenne az arcomba. Majdnem elfelejtettem kifizetni a foghúzásokat és jót nevettünk a doktornővel. Kisétáltam a főútra és stoppoltam, megint azonnal megálltak és most egy ételszállító kocsival állt meg Palóc László. Beszélgettünk, pedig alig tudtam beszélni. Mélyen együtt érzett velem és azt kívánta, hogy hamar legyen meg a fogamra való is. Neki is meg kéne csináltatni csak nagyon fél a fogászattól. A sarokig hozott és gyalogoltam, szép kényelmesen hazáig. Itthon megettem a kis rántott leveskémet és csináltam anyunak meglepetést, jóság krémest találtam ki, ha hazajön a húgomtól, mert tudom, hogy nagyon szereti a krémest. Tepertős pogácsát is csináltam, csak valamit elrontottam és kemény lett nekem. Aztán felmentem a facéra és megláttam Gyurinak a sikertörténetek oldalán a videóját és csatlakoztam, hogy írjuk meg, aki akarja a siker történeteit, most megtettem ezt is. Lehet kicsit hosszú lett, pedig rengeteg mindent kihagytam. Viszont van benne bőven minden a kitartásról és arról, hogy sose adjuk fel.

A sikerhez valódi hajlíthatatlan szándék és tiszta szív kell és teljes lélekkel bele vetni magad. 

Lehetne több pénzem? Mi az, ami csak rajtam múlik? Mit csináljak másképp?Úgy veszem észre, hogy most megvalósítási verseny van. Valami szuper hatékonnyá válás vagy mi. Rohan mindenki és nincs idejük arra se, hogy megkérdezzék az eladót a pékségbe, hogy hogy hívják? Igen az Évinénihez járok kenyérért a pékségbe. Lassan az lesz a fura, akinek nincs bankkártyája és nincs telefonja és nem jár kocsival és edzésekre hetente és nem 40 kg a test tömege. Azt eszik, amit szeret és azt csinál, amit akar. Érdekes az élet és az élet azt mondja érdekesek az emberek. Köszönöm szépen Gyuri a lehetőséget és örülök, hogy kaptam az alkalmon. Csak élek és oldom meg a dolgaimat, ahogy tudom.Kitartás kell elolvasni is.

Az új weboldalam itt található: http://teremtsmagadnak.hu/
A youtubos videóm meg ide tettem fel: https://www.youtube.com/watch?v=l9jZPmId8qQ

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Lépésről lépésre gazdagodj.