2014. február 14., péntek

MLM = Emelem az életszínvonalam.Szerelmes vagy már az MLM.be?

MLM cégek, MLM az életszínvonalam. 

Te is emelnéd? Milyen megbízható MLM cégek vannak Magyarországon?
Attól függ,hogy te mit értesz megbízhatóság alatt. Leírom,hogy mit gondolok róla. Fontos,hogy olyan MLM céget válassz, amelyik rég óta működik a piacon és a bevétele folyamatosan emelkedik,amit köszönhet a piaci trendekhez való alkalmazkodásának. Állandóan fejlesztenek és új termékekkel rukkolnak elő. Egyszerűen nagyon innovatívak. Így stabíl a pénzügyi hátterük is és a piaci ingadozás vagy a tulajdonosok esetleges kétes ügyei vagy ügyletei nem viszik csődbe a céget. Egyszerűen azért, mivel a tulajdonosok a céget küldetésükként kezelik. Így még véletlen sem jut eszükbe a céget hirtelen ötlettől vezérelve felszámolni. Vagy egy jó ajánlatért eladni sem. 

MLM mint oktatási rendszer? 

A másik,ami nagyon fontos szerintem az,hogy egy olyan oktatási rendszerük van, amelyik segít neked és az üzlettársaidnak sikeressé válni a vállalkozásban.
Ezek azért fontosak neked,mivel ilyen MLM  cégeknél számíthatsz arra, hogy a vásárlók10-20-vagy akár 100 év múlva is vásárolják majd a cég termékeit,vagy szolgáltatásait és akkor is érdemes lesz belépni hozzájuk , csatlakozni a céghez és belevágni a hálózatépítésbe. Akkor is ki fogják fizetni neked és örököseidnek a pénzeket,jutalékokat, a passzív jövedelmet vagy jogdíjakat. Így valóban könnyen elérhető az MLM üzletek fő ajánlatai,ami a passzív jövedelem és teljes anyagi szabadság ,függetlenség.


MLM vagy hálózat az ugyan az?


Olyan MLM cég nem létezik,amelyben 100 % ig biztos lehetsz benne, hogy ez így marad, ahogy van, viszont vannak cégek ,amelyek már bebizonyították,ha utána nézel a piacon. Így nagyon jó eséllyel Te is megbízhatsz bennük.
A legrégebbi és magasan a legnagyobb forgalmú ilyen MLM cégek a világon az Amway. Ezt biztos tudtad és nem meglepő,mivel Magyarországon is dolgoznak akárcsak a Herbalife, az FLP ( a magyar piacon erősek)valamint a NuSkin. Itt magam is dolgoztam 3 évig,szerettem az oktatási rendszerüket. Pénzügyi szolgáltató területen meg a Brókernet és az Ovi bár lehet már vannak újabbak, azt nem tudom. Viszont ez a pár cég a legmegbízhatóbb az biztos és van víziójuk.

Milyen MLM cégek vannak még?


Van még rengeteg MLM cég,ami nekem is tetszik, teszek be egy párat neked, hogy tudj választani,ha éppen többet akarsz az élettől ,mint ami most van.Teins, Yes,Ökonet,Flavon,Tahiti Noni,California Fitnes,Oriflame,Sunrider,Pénzügyi területen:Millenium Capital,Magyar Pénzügyikutató,UFS group.
Ezek az MLM cégek még nem annyira stabilak,mint az igazán nagyok,viszont fejlődnek és sokkal inkább megbízhatsz bennük,mint a most induló csodákban.

MLM cégekhez a belépés lehet ingyenes?Igen lehet, ismerek egy párat és ők előre megfinanszírozzák neked a munka díját, reklámozást stb…és aztán,ha van bevételed, akkor fizetsz. Egyébként minden MLM ben más,egészen a 10 000 ft tól a milliókig lehetséges a belépési díj. Mindíg azt szoktam mondani,hogy fájjon az az összeg,amivel belépsz. Tudod miért?Mert ingyen nem adnak semmit, csak a hittérítők.(elnézést kérek, csak ingyen osztogatják az infót). A nagyobb összeget pedig nem a regisztrációs díjért fizeted,hanem termékekért cserébe,amiből forgalmat tudsz generálni.A másik,ami fontos,hogy termék garanciális, vagyis 3 hónap után,ha nem vagy elégedett akkor vissza fizetik az árát.

Annak idején magam is 240 000 Ft .-tal kezdtem a NuSkint és tavaly meg egy másikat a Globally Bonusba,ami hálózatépítés a nyertesek közösségébe és a receptes üzletembe 10600 Ft-tal csatlakoztam a kettőbe. Most meg szerelmes vagyok az online és offline MLM.be.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Lépésről lépésre gazdagodj.