2014. február 6., csütörtök

Védd magad a médiától és szabadulj ,meg az összes karmádtól

Védd magad a médiától. Szabadulj meg az összes  karmádtól.

2010 júliusával kezdődően 2012 végéig az emberiség hatalmas krízisen ment keresztül. Az emberi létezés és tevékenységek minden területén. Fontos az ember,mit egész számára , hogy a megfelelő tudatállapotban legyen,hogy sikeresen tudjon keresztülmenni ezeken a nagyon nehéz éveken. A média második bőrként vesz körül bennünket. Folyamatosan formálja  a kollektív nézőpontunkat, a személyes korlátainkat és morális rendszerünket. A médiának pozitív változások hajtóerejeként kellene feltűnni. Pozitívként és szavahihetőként,az odaadást és a türelmet elősegítve. A magasabb értékek mellé kell  kiállnia,folyamatosan reményt csepegtetve belénk egy csodálatos jövőért. Ha a média másmilyen üzenetet sugározna,mint jelenleg tesz,hatalmas szerepe lenne a következő néhány év embereinek megmentésében és átalakulásában. Ha azonban másik részről, továbbra is úgy működik,ahogy jelenleg teszi ,a médiának felelősséget kell vállalnia emberek millióinak életének reménytelenné és nyomorúságossá tételéért. És valójában azért,mert a pusztulásuk okozója. Éppen ezért az emberek feladata, hogy védelmezzék magukat a médiától.
A szív az egyetlen igazság.
Amit a szív mond, az  maga az igazság. A szív talán azt mondja , segíts valakin:akkor az tökéletes cselekvés. Talán azt mondja ne segíts valakin,és ha nem segítesz,akkor az a tökéletes cselekedet. Hogy bizonyos esetekben miért mondja a szív,hogy segíts,vagy hogy ne segíts nem értheted meg. Ez iránymutatás,mely a kozmikus tudatosságtól jön. Egyenesen Istentől. Nem értheted meg , miért mondja Isten ezt , vagy azt. A szívedre hallgatni azt jelenti Istenre hallgatsz. Azt mondom, a rész vesse alá magát az egésznek, és te a rész vagy. Természetesen csak addíg, míg magad is Istenivé válsz. Felismerted az Istenit és eggyé váltál vele. Tehát az egész a szívben jeleníti meg magát,és neked alá kell vetned magad neki. Ez Isten vagy a Szíved. Ha a szíved azt mondja, tedd meg ezt, tedd meg. Ha azt mondja ne …bármire is mondja, hogy ne, ne tedd meg. Ez a szívnek való engedelmeskedés. Az emberek manapság nem vetik alá madukat az Egésznek. Nem követik a Szívüket. Egyedűl az elméjüket követik. Ezért van ekkora káosz a világban. Ha az emberek megvilágosodnak, a szívük kivirágzik. Ezért egyszerűen csak kövesd a szíved,amely az isteni akaratot követi. Ha mindenki az isteni akaratot követi,nem lesz probléma ezen a világon.
Hogyan hat a felébredés a családi kötelékekre?
Az egyéni problémák a családban ,a társadalomban és a világban egy alacsonyabb tudatossági szintből erednek. Ahogy a tudatossági szint megemelkedik,ezek a problémák természetes úton eltünnek. Körülbelül 64 fajtája van a karmának. Ahogy a tudatosságba emelkedsz némelyik eltűnik,néhány pedig megmarad.

Például,ha gyilkosságot követtél el,az a karma nem tűnik el. Viszont az történik,hogy az a karma ott marad, de nem fog kihatni rád. Például,egy felébredett személy, ráktól szenvedett,nem menekülhetett előle. Ám mivel felébredett volt,az a fájdalom és az a szenvedés nem hatott ki rá. Ilyen módon szökhetsz meg az összes karma elől.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Lépésről lépésre gazdagodj.